Helpteksten van Authenticatie-agent bewerken

Alvorens Help-berichten van Authenticatie-agent te bewerken, moet u de lijst met ondersteunde tekens in een preboot-omgeving bekijken (zie hieronder).

Zo bewerkt u Help-berichten van Authenticatie-agent:

1. Open de Beheerconsole van Kaspersky Security Center.
  2. Open in de map Managed devices in de structuur van de Beheerconsole de map met de naam van de beheergroep waartoe de relevante clientcomputers behoren.
  3. Selecteer in de werkruimte het tabblad Policies.
  4. Selecteer het noodzakelijke beleid en dubbelklik om de beleidseigenschappen te openen.
  5. Selecteer GegevensencryptieAlgemene encryptie-instellingen in het beleidsvenster.
  6. In het blok Sjablonen, klikt u op de knop Help.
  7. Doe in het venster dat opent het volgende:
    • Selecteer het tabblad Authenticatie voor de bewerking van de weergegeven Help-tekst in het venster van Authenticatie-agent tijdens de invoer van de accountgegevens.
    • Selecteer het tabblad Wachtwoord wijzigen voor de bewerking van de weergegeven Help-tekst in het venster van Authenticatie-agent wanneer het wachtwoord van het account voor Authenticatie-agent wordt gewijzigd.
    • Selecteer het tabblad Wachtwoord herstellen voor de bewerking van de weergegeven Help-tekst in het venster van Authenticatie-agent wanneer het wachtwoord van het account voor Authenticatie-agent wordt hersteld.
  8. Bewerk de Help-berichten.

Als u de originele tekst wilt herstellen, klikt u op de knop Standaard.

U kunt een Help-tekst van 16 regels of minder invoeren. De maximale lengte van een regel is 64 tekens.

9. Sla uw wijzigingen op.

Beperkte ondersteuning voor tekens in Help-berichten van Authenticatie-agent

In een preboot-omgeving worden de volgende unicode-tekens ondersteund:

Tekens die niet in deze lijst voorkomen worden niet in een preboot-omgeving ondersteund. U wordt aanbevolen zulke tekens niet te gebruiken in Help-berichten van Authenticatie-agent.